top of page

NEXTGENERATION EU

EU AMBLEM_RGB_POS.png

Naziv projekta:

Digitalna transformacija društva Onda arhitektura d.o.o.

Kratki opis projekta:

Tvrtka Onda arhitektura d.o.o. dana 14.07.2023. je potpisala s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta Digitalna transformacija, referentna oznaka ugovora NPOO.C1.1.2.R3-I3.01.0791. Provedba projekta sufinancirana je iz Mehanizma za oporavak i otpornost.

Projektom će se u potpunosti implementirati BIM (Building Information Modeling) sustav za izradu projektne dokumentacije, programskih rješenja za vođenje projekata i poslovanja, pripadajuća računalna oprema te edukacija zaposlenika. Uvođenjem novih tehnologija doprinijeti će se povećanju učinkovitosti rada na projektima, većoj efikasnosti poslovanja i osnaživanju poslovnih kapaciteta sve u cilju omogućavanja što kvalitetnije usluge.

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Očekuje se da će implementacija navedenih programskih rješenja doprinijeti unaprjeđenju poslovnih procesa, ubrzati i povećati kvalitetu izrade projektne dokumentacije te povećati kompetentnost zaposlenika stjecanjem novih vještina.

Ukupna vrijednost projekta:

58.456,44 EUR

Prihvatljivi troškovi:

46.765,15 EUR

Sufinancirani iznos:

25.720,83 EUR

Razdoblje provedbe projekta:

Veljača 2023. – Veljača 2024.

Kontakt osobe:

Nika Dželalija

Krešimir Renić

info@onda-arhitektura.hr

bottom of page